Events

Het succes van jouw event start met de juiste strategie.

Wat en wie wil je bereiken en welke boodschap wil je hen meegeven?

Ik help jou de juiste strategie te bepalen, doe een voorstel voor de programmering en ontzorg jou in het hele traject. Van programmering tot het organiseren en coördineren.

 

Van branded event tot netwerkevent. Ik zet alles in het werk om op jouw 

relaties, medewerkers en gasten een onvergetelijke indruk achter te laten.

De afgelopen jaren organiseerde ik 100+ evenementen voor o.a. Rabobank, Bio+, Amersfoort in Dialoog, Nestlé, Vereniging van Ver(s)kenners en Netwerk Zorgpartners.

portfolio

Netwerk zorgpartners

Het Netwerk Zorgpartners, opgericht door Ronald Lekkerkerker van Dedoreon, bestaat uit een select gezelschap van unieke leveranciers op het gebied van eten en drinken van de zorgmarkt. Deze leveranciers bespreken actuele vraagstukken met elkaar en delen hun kennis. Al deze leveranciers hebben veel affiniteit met- en een duidelijke focus op de zorgmarkt. Onze leden zijn werkzaam bij Bidfood, Friesland Campina Foodservice, Huuskes, Jacobs Douwe Egberts Professional, Marfo, Metos, Telesuper, Temp-rite International, Unilever Food Solutions en Verstegen Spices & Sauces. Al ruim 7 jaar organiseer ik events, reizen en verzorg ik de communicatie met de leden.

vereniging van ver(s)kenners

De Vereniging van Ver(s)kenners is een vereniging voor de top van de vers foodsector. De vereniging biedt haar leden een platform voor het vormen van een strategische visie op vers, het uitwisselen van (praktijk)kennis en het continu verbeteren van de samenwerking in de gehele versketen. De vereniging biedt ruimte voor het leggen van nieuwe contacten en voor netwerken. Samenwerken aan het verder professionaliseren van de branche staat voor de Ver(s)kenners centraal. Sinds 2014 verzorg ik de communicatie, programmering van de bijeenkomsten en reizen en de secretariële ondersteuning.

Brand events

De juiste strategie, een pakkende boodschap en de doorvertaling naar ieder detail, dat is waar ik voor sta.
In de afgelopen jaren verzorgde ik diverse events voor o.a. Rabobank, Bio+, Amersfoort in Dialoog en Nestlé.
Van B2C events tot aan webinars, seminars, hybride, academy's, strategiesessies, innovatiedagen, internationale meetings, congressen en workshops voor de B2B doelgroep.

Ik zorg ervoor dat de bezoekers van jouw event met een blij en verrast gevoel de deur uit lopen en dat zij een positieve herinnering aan jouw merk overhouden. Geef uw event uit handen en samen maken we er een succes van!