portfolio

Verskenners+beeld_2

Vereniging van Ver(s)kenners

De Vereniging van Ver(s)kenners bestaat uit food-producenten en retailers en heeft als doel kennis delen, innoveren, inspireren en netwerken.
Al ruim 7 jaar organiseer ik, met veel plezier bijeenkomsten en Xperience trips. Daarnaast verzorg ik alle communicatie met de leden en met samenwerkingspartners. In 2022 bestaat de vereniging 25 jaar. In het aankomende jaar starten wij met de voorbereidingen van het jubileumjaar.

shutterstock_1221758086

de Zelfbewuste organisatie

Wij helpen bedrijven bij duurzame organisatieontwikkeling die naast zingeving onder meer leidt tot een stijging van de klanttevredenheid, een daling van het ziekteverzuim en een stijging van de productiviteit. Wij inspireren mensen en organisaties om altijd op zoek te gaan naar een duurzaam alternatief. Om oog te hebben voor mensen en de wereld om ons heen. Ik realiseer met creativiteit (marcom) waardevolle partnerships.

Rear-view of a wheelchair-bound elderly patient getting her blood pressure checked by a nurse

Netwerk zorgpartners

Het Netwerk Zorgpartners bestaat uit een select gezelschap van unieke leveranciers op het gebied van eten en drinken van de zorgmarkt. Deze leveranciers gaan actuele vraagstukken met elkaar bespreken en kennis met elkaar delen. Al deze leveranciers hebben veel affiniteit met- en een duidelijke focus op de zorgmarkt. Al ruim 7 jaar organiseer ik bijeenkomsten en kennisreizen voor dit netwerk. Ik verzorg alle interne en externe communicatie.